Landbrug & Fødevarer maner til besindighed i forlængelse af statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften.

- Forsyningskæderne og adgangen til fødevarer kører som hidtil. Det gælder dagligvarer, fødevarekontrollen, affaldsindsamling og energi. Der er hverken grund til panik eller hamstring, lyder det klare budskab fra L&F-direktør Anne Arhnung .

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Selvfølgelig er vores virksomhedsmedlemmer berørte af situationen - også økonomisk - men de står først og fremmest sammen om at holde danskerne forsynetde og mætte, mens vi passer på hinanden og vores sundhedsvæsen, tilføjer hun.

Slagtninger fortsætter

Også Danish Crown var hurtigt ude med et budskab om, at slagtningerne fortsætter.

- Danish Crown forventer at slagte som planlagt resten af ugen, lød budskabet fra slagterigiganten.

- Statsministeren understregede, at Danmark ikke skal sættes i stå. Derfor fortsætter slagtningen og produktionen i Danish Crown i videst mulige omfang, skrev slagteriet i en pressemeddelelse.

DAnish Crown understreger, at der er en forventning om at slagte som planlagt resten af ugen, og selskabet bebuder, at den senest fredag vil informere om planerne for de kommende to uger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Danish Crown er en af de virksomheder, der har en samfundsopgave i forhold til at sikre, at der er varer i butikkerne. Det vil vi gøre på ansvarlig vis både i forhold til alle medarbejdere i produktionen, i vores administration og ikke mindst vores ejere, de danske landmænd, fastslår Danish Crown.