Er du ejer eller leder med personaleansvar? Så har du muligheden for, i samarbejde med Seges, at få sat fokus på at gøre din bedrift til en endnu mere attraktiv arbejdsplads, skriver Seges i en pressemeddelelse.

- Vi tilbyder deltagelse i en udviklingsopgave, hvor du får stillet viden, sparring og værktøjer til rådighed. Målet for Seges er at få indsamlet erfaring og viden om, hvordan vi rent praktisk kan lykkes med at gøre de danske landbrugsbedrifter mere attraktive. For at deltage skal du have personaleansvar for mindst fire fuldtidsmedarbejdere, skriver Seges.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hvad skal der ske?

- Du starter med at gennemføre en barometermåling, som fortæller, hvor attraktiv din arbejdsplads er netop nu

- Sammen evaluerer vi målingen, drøfter anbefalinger og udvælger værktøjer, der kan understøtte jeres arbejde med tiltrækning, oplæring, udvikling og fastholdelse af medarbejderne

- Når I har arbejdet med disse værktøjer i en aftalt periode, gennemfører vi en afsluttende evaluering

Seges forventer, at dit samlede tidsforbrug er cirka 20 timer. Du vil i et vist omfang få dækket dine udgifter. Som tak for din indsats inviterer Seges dig også til en gratis inspirationsdag i efteråret 2020 med fokus på attraktive arbejdspladser.

Er du interesseret?

Så send en kort beskrivelse af dig selv og jeres virksomhed til Elin Aarestrup Sørensen på elas@seges.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seges vil særligt gerne vide lidt om din rolle som leder, produktionen i din virksomhed samt antal medarbejdere - deres nationalitet og anciennitet.

- Vi håber at få dig med ombord på denne spændende opgave i en tid med mangel på kvalificeret arbejdskraft i landbruget. Fristen for tilmelding er 15. marts 2020, skriver Seges.