Norddjurs LandboUngdom har haft succes med at skabe et netværk for unge på landet.

I Norddjurs LandboUngdom sprudler energien, og det var ikke noget problem at finde medlemmer til bestyrelsen, da foreningen for nylig havde generalforsamling. Den unge bestyrelse fik ros for deres arbejde og har gejst til at arrangere nye aktiviteter for deres medlemmer, som primært er fra Norddjurs Kommune, men der kan også være medlemmer, der kommer fra andre områder.

- Det sidste år har hele bestyrelsen arbejdet ihærdigt på at få flere medlemmer og fastholde dem, de har og det er lykkes over alt forventning, vi er steget med 31 procent fra 45 til 59 medlemmer, fortæller formand Jacob V. Laursen og fortsætter:

- Vi har haft fokus på at arrangere forskellige aktiviteter, da vores medlemmer har forskellige baggrunde. Når vi besøger virksomheder, hører vi om deres måde at rekruttere og motivere deres ansatte, samt, hvordan de for eksempel udvikler virksomheden. Det kan alle bruge uanset, hvilket erhverv man arbejder i. Vi besøger også landbrug både traditionelle og nicheproducenter, og her kan vi alle få viden om den produktion, der er på bedriften. Det er også naturligt at få en snak om, hvordan man producerer og en diskussion om forbrugernes valg.

Hele bestyrelsen er i fuld gang med at planlægge årets aktiviteter, så alle lærer at planlægge og afholde et arrangement. Næste arrangement er den 12. april, hvor turen går til Borris for at se traktortræk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce