Siden 2012 har Seges tilbudt gratis krisehjælp til landmænd, der havde brug for at tale med en socialrådgiver. I dag findes den mulighed ikke længere.

Derfor fortsætter Agri Nord med at tilbyde hjælp til økonomisk trængte landmænd. Det er socialrådgiver Tine Borup Vestergaard, der står for rådgivningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gerne gøre det, vi kan for vores medlemmer, for der er stadig landmænd, der har brug for støtte, siger Tine Borup Vestergaard.

Den gratis kriserådgivning består af op til fem timers gratis socialrådgivning gennem en såkaldt startpakke, skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

Startpakken kan indeholde alt fra hjælp til a-kasse og dagpengesystemet til uvildige krisesamtaler mellem landmænd, deres familier og socialrådgiveren.

- Det er forskelligt, hvad man vælger at bruge startpakken til, og der er ingen tidsgrænse for, hvornår timerne skal bruges, siger Tine Borup Vestergaard og fortsætter:

- Jeg kan hjælpe med alt det, der føles uoverskueligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agri Nords SOS-linje er åben for medlemmer uanset tidspunkt på dagen og giver mulighed for at få en fortrolig snak.

- Jeg opfordrer til, at man ringer og får en snak, hvis man har brug for hjælp. Det er bedst at ringe, før det går galt, siger Tine Borup Vestergaard.

SOS-linjen er åben på 96 351 112.