Ejendomsmæglerne LandboGruppen MidtØst, der hører under Velas, har opkøbt den fynske ejendomsmæglervirksomhed Birthe Pedersen.

Fremover vil LandboGruppen MidtØst, der hører under rådgivningsvirksomheden Velas, også forhandle landbrugsejendomme på Fyn.

Fra 1. marts har LandboGruppen MidtØst nemlig overtaget den fynske ejendomsmæglervirksomhed Birthe Pedersen, skriver veslas i en pressemeddelelse.

Virksomheden er ejet og ledet af Birthe Pedersen, der siden 1991 har solgt landbrugsejendomme på Fyn, og tæller på nuværende tidspunkt tre ejendomsmæglere.

Parterne er blevet enige om en aftale i forlængelse af den storstilede fusion mellem rådgivningsvirksomhederne LMO og Centrovice, der blev til Velas og dermed landets største spiller på markedet inden for landbrugsrådgivning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Aftalen med virksomheden Birthe Pedersen er et udtryk for, at Velas langtfra står stille, selvom vi er i fuld gang med at føre en storstilet fusion ud i livet. Vi har stadig kig på de muligheder, der er i markedet, og vi er i konstant udvikling, siger Jan Winther, administrerende direktør i Velas, der beskæftiger knap 600 medarbejdere i Jylland og på Fyn.

Godt ry på Fyn

Ifølge direktøren er det ikke en tilfældighed, at valget faldt på ejendomsmægler Birthe Pedersen.

- Virksomheden har et godt ry blandt fynske kunder og samarbejdspartnere, og Birthes mangeårige erfaring skaber et godt afsæt for at videreudvikle LandboGruppen på Fyn, siger Jan Winther.

Finn Damkjær Pedersen, chef for LandboGruppen MidtØst, glæder sig naturligvis over de muligheder, samarbejdet skaber.

- I LandboGruppen MidtØst har vi et rigtig godt koncept, hvor vi gennem Velas kan tilbyde hele paletten af rådgivning i forbindelse med en god ejendomshandel. Vi har haft en meget positiv udvikling i Jylland, og den udvikling vil vi fortsætte med på Fyn. Sammen med Birthe Pedersen får vi nu de bedste muligheder for det, siger Finn Damkjær Pedersen, der som resultat af aftalen forventer en øget specialisering til glæde for kunderne.

Også ejendomsmægler Birthe Pedersen ser frem til at hun og hendes to ansatte ejendomsmæglere kommer ind under LandboGruppen MidtØst.

- Jeg er overbevist om, at salget af min virksomhed vil være med til at styrke forretningen i kraft af, at vi nu vil blive en del af et større samarbejde på tværs af landet og derigennem øge synligheden på salgsemnerne såvel som at kunne udveksle erfaringer med flere kolleger. Der er ingen tvivl om, at det samlet set vil være en gevinst for de fynske kunder, siger Birthe Pedersen.

Navnet for den nye konstellation vil falde på plads inden for kort tid.