SBS Kliplev inviterer til leverandøraften og generalforsamling.

Arbejdet skrider frem med at få etableret SBS Kliplev Biogas ved Aabenraa, og interesserede leverandører inviteres nu til en aften, hvor de på tomandshånd kan snakke med SBS's leverandører, få svar på praktiske spørgsmål, få beregnet økonomien på egen bedrift og høre mere om anlægget.

- På byggepladsen er der nu etableret dræn under tankene, og der er lavet aftale med landmænd om leverancer af en meget stor del af den biomasse, som skal indgå i produktionen, oplyser projektdirektør Lars Byberg, SBS Kliplev.

- Leverandørforeningen er trukket i arbejdstøjet, og vi kunne på et møde i foreningen forleden konstatere, at over 60 procent af den biomasse, vi regner med at lave kontrakter om, nu er klar til at blive leveret. Det tegner godt for fremtiden og giver en tro på, at biogasanlægget kan stå klar til tiden, siger Lars Byberg.

Leverandøraften

Torsdag 5. marts kl. 18.30 gennemfører SBS Kliplev en leverandøraften på LandboSyd i Aabenraa, hvor alle kan komme og blive orienteret om mulighederne samt ikke mindst stille spørgsmål om og få beregnet økonomien på bedriftsniveau som husdyrgødnings-leverandør.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ud over Lars Byberg kommer Torben Ravn Petersen, Bigadan, rådgiverne Heinrich Lüllau og Helge Lorenzen fra LandboSyd, formand for leverandørforeningen Lorens Peter Jørgensen samt dybstrøelses-leverandør Christian Linnet-Rasmussen, svinegylle-leverandør Flemming Rasmussen, og andre landmænd, som har tegnet kontrakt om at levere til anlægget.

Onsdag 25. marts kl. 19.00 gennemfører SBS Kliplev Biogas sin ordinære generalforsamling. Det sker på Hotel Europa i Aabenraa, og der er allerede nu grund til at sætte kryds i kalenderen.

- Alle er velkommen på leverandøraftenen, og der bliver rig mulighed for på tomandshånd at hente aktuel viden samt få svar på de spørgsmål, der trænger sig på, siger Lars Byberg.