I Slovakiet bliver der bliver mulighed for at se mælkeproduktionscenteret i Plavecky Stvrtok og høre om produktionen fra de cirka 2.500 malkekøer. Der bliver i løbet af turen ligeledes mulighed for at følge udviklingen i afgrøderne på FirstFarms' store markbrug på 9.300 hektar, se maskincenteret i Vinohradok samt høre om de forskellige produktioner og produktionsbetingelser.

I juli 2019 udvidede FirstFarms i Slovakiet med en plante- og svineproduktion i Gabcikovo. Her bliver der mulighed for at se produktionssitet med 2.300 søer med en årlig produktion af 75.000 grise samt gennemgang af produktionen og vores udviklingsplaner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Tjekkiet, de vi overtog i maj 2018, er der ligeledes en plante- og svineprodktion, og der bliver her mulighed for at se det ene produktionssite i Vlasatice. I Tjekkiet er der en samlet produktion på 72.000 slagtesvin pr. år.

Der vil være repræsentanter fra ledelsen på dele af turen, samt rundvisning ved lokal ledelse på dansk og engelsk.

Det vil blive muligt at komme inden for i vores kvægstalde, men ikke svinestalde.

Desuden bliver der rig mulighed for at opleve både Bratislava i Slovakiet og Brno i Tjekkiet. Der er under hele turen en dansktalende guide, som vil fortælle om både den slovakiske og tjekkiske historie og dagligdag.