Til 2020 får den fire-rækkede, selvkørende Grimme Varitron 470 kartoffeloptageren en række forskellige opdateringer.

Der er til sæson 2020 kommet en række opdateringer til Grimmes selvkørende Varitron 470 kartoffeloptager.

Der fås nu en ny premium komfort kabine med forbedret støjreduktion, hvori der kan installeres det nye premium førersæde. Lædersædet er med ekstra høj ryg, aktiv ventilation, sædevarme og luftafjædret. I den nye kabine kan der også tilføjes en stor køleboks og radio med et håndfrit kit, som en del af udstyret.

rich-media-1
Den nye premium komfort kabine på Varitron 470. Pressefoto.

Fuldautomatisk omdrejningsindstilling

To Speedtronic hjælpesystemer sikrer, at optageren altid kan betjenes i det optimale interval mellem ydelse og produktbeskyttelse. Speedtronic-Web øger kapaciteten ved automatisk at tilpasse jordkædehastigheden til kørehastigheden og dermed forbedrer produktbeskyttelsen. For at forhindre tilstopning i området omkring ringelevatoren, bliver der, ved forhøjet tryk i hydraulik-systemet og Speedtronic-Elevator en kortfristet, automatisk øgning af ringelevatorens hastighed.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fra 2020 kommer blandt andet også et automatisk smøresystem til tankkæden som standard. Smøresystemet giver en længere holdbarhed på tankkæden ifølge Grimme.

Øget kapacitet

Både Varitron 470 med bælter og med standart hjulmontering er udstyret med den 6-cylindret Mercedes-Benz motor på 10,7 liter og 460 hestekræfter i stedet for 435 hestekræfter. Den nye motor leve op til Stage V-kravene.

Varitron-serien bliver produceret i Rieste, Tyskland, hvor de er produceret siden 2011.