Den danske Kubota-importør, Svenningsens, til tilbyder nu også en serviceaftale til Kubota-kunder.

Svenningsens Maskinforretning tilbyder nu en serviceaftale i op til fem år til Kubota-kunder.

Serviceaftalen er en kombineret service- og reklamationsaftale med navnet Kubota Care. Aftalen dækker ifølge Svenningsens alt fra arbejdsløn til reservedeledele og forlænger garantien til traktoren er fem år eller har kørt op til 4.999 timer.

Svenningsens har konstateret en stigende efterspørgsel efter serviceaftaler til nye maskiner.

Kubota Care giver kunder tryghed, fordi deres kommende maskinøkonomi ligger fast, og de undgår uforudsete service- og reparationsregninger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Høj værdi

Simon Lærke Jensen, eftermarkedschef i Svenningsens Maskinforretning, mener, at Kubota Care desuden vil øge mulighederne for at opnå den højst mulige pris i forbindelse med et eventuelt gensalg, fordi aftalen er garant for en maskine, der er serviceret på et autoriseret værksted med originale dele og professionelle mekanikere.

- Det er vores fornemmeste opgave at lette vores kunders hverdag så meget som muligt. Den opgave løser vi ved at være på forkant med og imødekomme det, kunderne efterspørger fra os. Med Kubota Care sikrer vi kunderne hurtig og direkte adgang til den bedste Kubota-service. Det er et konkret tiltag, som skal tackle kundernes voksende behov for fleksibilitet, tilgængelig service og fremtidssikring, siger Simon Lærke Jensen.

Han er ikke i tvivl om, at Kubota Care vil skabe merværdi i en travl hverdag.

Optimal drift

Kubota Care henvender sig ifølge Svenningsens til alle kunder, hvad enten det er et lille landbrug eller en af de store maskinstationer, der opererer med Kubota-traktorer.

- Der er ingen tvivl om, at hurtig og effektiv service er med til at sikre den bedst mulige drift, fordi du holder maskinen i topstand og undgår spildtimer. Med Kubota Care bliver din traktor serviceret direkte på din adresse, når du har brug for det. Det er derfor ikke bare din garanti for nem og bekvem support. De veluddannede teknikere på vores autoriserede værksteder står også til rådighed med det helt rigtige kvalitetsudstyr og originale reservedele. Det sikrer dig den mest optimale hjælp, så du hurtigt og ubesværet kan komme videre med arbejdet, siger Simon Lærke Jensen.

- Sidst, men ikke mindst, ligger vi inde med det bedst mulige testudstyr, ligesom vi løbende opdaterer maskinernes tekniske software, tilføjer han.