Demo-maskinerne er allerede klar hos de to nye Bednar-forhandlere på Fyn og i Østjylland.

Med udnævnelsen af Flemløse Maskinforretning på Fyn samt Askildrup Agro ved Randers i det Østlige jylland som nye Bednar-forhandlere, så er de første redskaber allerede ved at være klar til demo - og de første maskiner er også allerede slutsolgt.

Forventninger til disc

På Fyn hos Flemløse Maskinforretning har man allerede fået de gule redskaber hjem, og man er blandt andet klar til at begynde sæson 2020 med demo-kørsel med en Bednar Swifter disc-harve.

Der er store forventninger netop til denne have, som man allerede har solgt de første enheder af.

rich-media-1
Disc-harven fra Bednar har man allerede slutsolgt hos Flemseløse Maskinforretning og man ser frem til at få harven ud som demo-maskine i sæson 2020. Foto: Bednar.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Bednar maskinerne udståler kvalitet, hvilket skinner igennem på hjul, galvanisering, skjold med videre. Derudover er de enormt langt fremme i forhold til udstyr, hvilket gør det nemt at tilpasse maskinen, så den passer til kundens behov, forklarer Martin Andersen og Stefan Møller, sælgere hos Flemløse Maskinforretning.

Det er især det spændende harveprogram, som har været en medvirkende årsag til at Flemløse Maskinforretning har indgået aftale om forhandling af Bednar programmet.

rich-media-2
Der gives håndslag på den nye forhandling af Bednar mellem MI og Flemløse Maskinforretning. Foto: MI.

- Ved at inddrage Bednar i produktporteføljen kan vi imødekomme de efterspørgsler vi har haft fra vores kunder, da vi nu er fuldt på højde med de øvrige brands på markedet, fortæller Martin Andersen og Stefan Møller.

Flemløse Maskinforretning har desuen oplevet stor efterspørgsel på mulchmaskiner, hvor de i dag allerede har et fint sortiment af slagleklippere, men har manglet rotorklippere til de lidt større og mere professionelle landbrug.

Klar til mark-skader

Hos Askildrup Agro har man en håndfuld demo-maskiner klar til demo-traktorerne i sæson 2020, og efter det våde efterår i 2019 er én af demo-maskinernen Bednar Terraland 4000, der kan løsne jorden ned til 55 cm i dybden, hvis det skulle være nødvendigt.

- Vi oplever, at kunderne efterspørger solide redskaber med store arbejdsbredder, og det får vi med Bednar Agenturet, fortæller Flemming Rasmussen, medejer af Askildrup Agro.

rich-media-3
Bednar-forhandlingen hos Askildrup Agro passer godt ind til Fendt-traktorprogrammet, fortæller Flemming Rasmussen. Foto: MI.

- Vi har de seneste år haft kenskab til, at vore kunder er begyndt at køre med Bednar-produkter på deres farme i Østeuropa og hørt, at det er bundsolide produkter, som er bygget til intensivt brug år efter år. Når de kan bruge maskinerne derovre, på de kæmpe store farme, ja så kan de nok også her i Danmark, forklarer Flemming Rasmussen.

rich-media-4
Oven på de mange struktur-skader i 2019 kører man hos Askildrup Agro demo med en Bednar Terraland 4000, der kan løsne jorden ned til 55 cm i dybden i 2020. Foto: Bednar.