Brøns Group holder torsdag og fredag Agribrønsnica med mange nyheder.

Torsdag og fredag den 23. og 24. januar holder Brøns Group for anden gang deres maskinudstilling Agribrønsnica, hvor importøeren af blandt andet Krone, Amazone og Müthing.

På dagene bliver der mulighed for at se flere Agritechnica-nyheder, blandt andet den bugseret Müthing MU-PRO/F Trail, som er en slagleklipper-triblesæt på 8,60, uden der skal benyttes front PTO på traktoren.

Den bagerste enhed består af en MU-PRO 280, som også kan benyttes som en soloenhed til enten front eller bag-montering. Den bugseret slagleklipper kan benyttes af traktorer fra 200 til 500 hestekræfter.

rich-media-1
Det er blandt andet første gang at den store triple slagleklipper vises på dansk grund.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Rensere for første gang

Efter Amazone købte den tyske producent af blandt andet rensere, Schmotzer, i 2018, kan man nu for første gang se renserne på dansk grund.

- Vi viser en seks meter ramme fra Schmotzer, hvor der kan sættes renseelementer på til både roer og majs, og det er noget vi forventer os meget af, fortæller Anders Clemmesen, produktspecalist hos Brøns Group for Amazone og Schmotzer.

Han fremhæver også, at man viser en Cirrus med No-Till sektioner, som passer godt ind i tendens vi ser i øjeblikket med mere og mere fokus på så lidt jordbearbejdning som muligt.

rich-media-2
Tyske Schmotzer er kommet på Amazones hænder efter opkøbet i 2018, og nu kan renserne ses i Danmark.

- Vi viser også den nye L3-bom, som giver muligheder for arbejdsbredder over 40 meter på Amazones sprøjter, fortæller Anders Clemmesen.

Arrangmentet finder sted i Brøns på hoveddomicilet for Brøns Group. Torsdag er der åbent til klokken 19, mens der fredag er åbent helt til klokken 21.