En rapport om indskærpelse af håndhygiejne på andeslageriet Dan Duck får fødevarestyrelsen til at undskylde mange gange overfor slagteriet.

Fødevarestyrelsen besøgte andeslagteriet i december og udgav dengang en rapport med blandt andet kritik af Dan Ducks medarbejdere der, i følge rapporten, ikke vaskede hænder, mens de var på arbejde. Fødevarestyrelsen tog dog fuldstændig fejl, og derfor har de nu trukket rapporten tilbage, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Fødevarestyrelsen indrømmer nu fejlen.

-Vi beklager over for virksomheden. Om virksomheden vil lægge sag an på baggrund af vores beklagelige fejl, må du tale med dem om, siger Rikke Aagard, kødkontrolchef i Fødevarestyrelsen.

Dan Duck i Struer ved endnu ikke, hvor stor en økonomisk konsekvens sagen har haft.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er jo ikke i orden. Vi andre har ikke lov til at begå fejl, og det har Fødevarestyrelsen heller ikke. Det er jo en alvorlig fejl, og det er noget, som potentielt kan lukke enhver virksomhed, siger Hardy Eskildsen, direktør i Dan Duck, til Ekstra Bladet.