Brødr. Ewers A/S, Danmarks største privatejede og landsdækkende korn- og foderstofforretning, kan mødes under dette års NutriFair.

Korn- og foderstofforretningen Brødr. Ewers A/S har et nyt godt tilbud med til landmanden på dette års NutriFair-udstilling i Fredericia onsdag 15. og torsdag 16. januar, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ewers-kunder tilbydes nu også muligheden for at handle i en stor onlineshop med alt udstyr til stalden og værkstedet, og på NutriFair bliver der mulighed for at høre mere om shoppen samt afprøve systemet, oplyser Frederik Corydon Larsen.

Online-shoppen beskæftiger sig med alle former for staldartikler til svinestalden og kvægstalden samt værkstedet, forrummet og kontoret. Det gælder for eksempel alt udstyr til inseminering, håndtering af dyr, vand, staldvogne, varmekanoner, højtryksrensere samt udstyr til ensilering og rengøring. El-artikler, sikkerhedsudstyr og beklædning samt mineraler og tilskudsfoder er eksempler på andre produkter, som kan købes direkte via denne online-shop.

Konceptet bygger på kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, nem og enkel bestilling samt levering. Landmanden får sine indkøb samlet på en faktura sammen med sit foder, såsæd, olie, skadedyrs bekæmpelse osv., skriver Brødr. Ewers i pressemeddelelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kom og hør mere om Ewers shoppen

- Vi giver mulighed for at handle disse mange hjælpe-produkter i ro og mag derhjemme. Det er enkelt og nemt, og det er sikkert. Vi giver garanti for, at varerne bliver leveret til tiden og på rette sted, og på NutriFair bliver der mulighed for at få en introduktion til vores nye Ewers shop, hvor vores salgsteam står klar til at fortælle mere om de nye muligheder, vi kan tilbyde, siger Frederik Corydon Larsen.

Ewers er tæt på

Det er niende gang, Brødr. Ewers A/S er med på Nutrifair, og medarbejderne glæder sig til at tage imod kunder og alle andre med interesse i at høre om mulighederne for at gøre en god handel:

- Brødr. Ewers A/S er kendt for god service og for at være tæt på. Hvis en landmand mangler foder i en weekend, er vi kun et opkald væk, og vi gør en indsats for at leve op til udfordringen, så alle er tilfredse, siger Frederik Corydon Larsen.

- Alle gæster på NutriFair er velkommen til en snak om alle former for foder, såsæd gødning, planteværn og det, vi ellers handler med. Det gælder også træpiller og briketter samt skadedyrsbekæmpelse. Vi er klar til at hjælpe med de gode løsninger på de udfordringer, som landmænd står med i det daglige i en omskiftelig tid, siger han.

- På NutriFair vil vi møde landmændene, hvor landmændene er. Det er en god anledning til at komme i snak med mange. Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt og på at være tæt på kunderne i det daglige, siger Frederik Corydon Larsen.

Brødr. Ewers A/S er på stand A-1116.