I denne uge holder Maskinhandler Indkøbsringen (MI) traditionen tro åben i maskinudstillingen i Vejle.

I denne uge vil der være stor aktivitet i det midtjyske. I Herning afholdes der plantekongres, i Fredericia er der NutriFair og i Vejle holder Maskinhandler Indkøbsringen (MI) traditionen tro åben i maskinudstillingen på Soldalen 1 i Vejle. MI åbner dørene onsdag den 15. og torsdag den 16. januar, begge dage fra kl. 9-19, skriver MI i en pressemeddelelse.

1200 m2 slaraffenland

MI er importør af en række kendte brands herunder Kuhn, Rauch, MI-Tip og Bednar. Der udstilles en bred vifte af redskaber fra blandt andet disse brands i den 1200 m2 store udstilling. Gæsterne får blandt andet mulighed for at kigge nærmere på den populære Kuhn Merge Maxx Pick-up rive, som altid leverer rent foder selv ved høje fremkørselshastigheder. Derudover udstilles også Kuhn plove. Der vil være særligt fokus på den nye Vari-Master L, som også fås i On-land version, og som meget snart kommer i en Isobusversion med det prisbelønnede smartplouging. Derudover vil der naturligvis også være mulighed for at se Kuhn Profile fodervogne, MI Tipvogne, Rauch gødningsspredere samt Bednar Omega såmaskinen og meget mere, skriver MI i pressemeddelelsen.

Til professionelle og private

MI har desuden gjort plads til et bredt udvalg af have-parkmaskiner så der vil også være mulighed for at kigge nærmer på græsklippere til både professionelle og private til den kommende sæson. MI er importør af Ferris, som er blandt anlægsgartnernes favorit, hvor især Zeroturn klipperne med den unikke affjedring er blandt bestsellerne. Derudover udstilles der et bredt udvalg af både Zeroturn klippere og havetraktorer fra Simplicity og Snapper samt andet udstyr indenfor have-park. MI har ligeledes importen af Yanmar kompakttakotrerne, som er yderst velegnet til arbejdsopgaver hvor der er begrænset med plads.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Morgenkaffe, grillpølser og gode demopriser

Produkteksperterne står klar til at byde velkommen i eget hus, til en uforpligtende snak om redskaber, udstyr og løsninger, som kan hjælpe med at optimere arbejdet og udbyttet i den kommende sæson. Der vil i løbet af de to dage være ekstra skarpe tilbudspriser på demomaskiner. Der serveres morgenkaffe og rundstykker fra klokken 9, og i løbet af dagen vil der være grillpølser, skriver MI.