AgroSoft har besluttet at investere massivt i at bringe AgroVisions software helt ind i fremtiden.

AgroSoft, som er en del af AgroVision, ejes af Kiwa, som har besluttet at investere massivt i at bringe AgroVisions software helt ind i fremtiden, skriver AgroVision i en pressemeddelelse. For danske kunder betyder det, at udviklingskapaciteten i svineprogrammer mangedobles. Og det vil helt konkret betyde et væld af nye funktioner i deres apps, en ny kommunikations platform kaldet ADEX, en ny cloud platform til statistiske analyser samt til håndtering af data. Samlet investeres der et stort to cifret millionbeløb over de kommende år, som vil bringe dansk svineproduktion op i den absolutte superliga, hvad angår IT løsninger, der understøtter den forvejen høje produktivitet, skriver AgroVision.

Jacob Rasmussen, adm. Direktør for AgroVision siden 2019, har en ambition om at bringe software til landbrugssektoren op på et nyt niveau, hvor alle programmer er placeret i Skyen. Data er mere sikrede og brugervenligheden er i top. Investeringerne skal anvendes til at fremtidssikre alle løsninger, som AgroVision tilbyder. Udviklingen skal fortsætte og virksomheden vil med innovative løsninger være det foretrukne valg hos kunderne

Fuld fart fremad

- At få flyttet alle software programmer til Skybaserede løsninger har vist sig at være meget kompleks og yderst omkostningstungt. Dette har sat vores kunders tålmodighed på prøve, men vi fortsætter med fuld fart og arbejder kontinuerligt på at give vores kunder brugervenlige løsninger, så de kan optimere dagligdagens arbejdsgange bedst mulig, skriver AgroVision.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Store fordele

Jacob Rasmussen har store forventninger til de nye løsninger AgroVision vil lancere næste år.

- Vores firma har rødder i Danmark og Holland, to af verdens førende nationer indenfor landbrugseffektivitet. Dette gør, at vi har indgående kendskab til landbrugssektoren og samtidig arbejder vi tæt sammen med såvel danske som hollandske universiteter. Disse kombinerede styrker giver os en stor fordel i forhold til vores konkurrenter.