Den 15. og 16. januar åbnes dørene i Messe C i Fredericia til NutriFair, der er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter.

- Vi er ved at være klar. I år har vi jo flere udstillere end nogensinde før - vi er endt på 274. Det er fantastisk at slå udstillerrekord. Vi har mange nye udstillere med, og mange, der har været med tidligere, som nu er tilbage efter en pause, fortæller Jørgen Kronborg, der er projektleder for NutriFair.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rekorden af udstillere er teamet bag messen bestemt ikke kommet sovende til.

- Vi har lavet massiv markedsføring. Dog mener jeg også, og det kan godt lyde lidt storsnudet, men sådan er det ikke ment, at NutriFair er en god fagmesse. I messeverdenen snakker vi meget om, at vi skal have mere kvalitet end kvantitet. NutriFair er en kvalitetsmesse - den er fuldstændig afgrænset og husdyrproducenterne er i fokus i alt, hvad der foregår, siger Jørgen Kronborg, der håber på et godt besøgstal.

- Vi kan jo gætte herfra og til evighed på antal besøgende. Hvis vi ser på landbrugsbranchen går det okay, og det plejer ofte at indikere, at der kommer mange mennesker på NutriFair. Så jeg forventer, at der mindst kommer samme antal besøgende som sidste år, fortæller Jørgen Kronborg.

God harmoni

Der er et bredt program planlagt for de to dages NutriFair.

- Hele vores program spiller godt sammen - både konferenceprogram, brancheaftenen, udstillertyper, halopbygning og så videre. Der er en god harmoni i det, siger Jørgen Kronborg, som kun har oplevet positivt feedback omkring messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, vores faglige program på konferencescenen er endnu bedre end sidste år. Vi tager eksempelvis fat i klima, bæredygtighed og fremtidens landbrug. Det glæder jeg mig helt vildt til, fortæller projektlederen, og tilføjer:

- På vores bioenergiscene har eksperter på feltet sammensat programmet, hvilket er blevet rigtig godt. I vores gang mellem hal A og B sætter vi fokus på verdensmålene - det er ikke fordi, vi vil pådutte nogen noget, men bare for at gøre opmærksom på målene.

Nyt område

NutriFair har i år valgt at lave et nyt område, der har fokus på jagt.

- Vi introducerer jagt i år, men det er ikke fordi, det skal til at være en jagtmesse. Vi har dedikeret et lille område til jagt, fordi vi ved, at 85 procent af landmændene går på jagt eller lejer ud til jagt, fortæller Jørgen Kronborg om idéen, der opstod hos en af hans kolleger for omkring et halvt år siden.

- Vi får en seks-syv udstillere i jagtområdet. Det bliver sådan en form for åben stand, hvor man bare kan gå rundt og kigge, siger Jørgen Kronborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair finder sted den 15. og 16. januar fra klokken 9-17 begge dage.