Lørdagens åbent hus hos Underbjerg A/S Fendt-specialisten trak igen omkring 3000 gæster til.

Værkstedet var ryddet hos Fendt-specialisten i Hellevad. Her dannede værkstedet rammerne om lørdagens åbent hus. Selvom dagen begyndte med regn, kom solen frem og det blev rigtig flot vejr for gæsterne til at gå rundt mellem alle de 185 udstillede traktorer., skriver Underbjerg A/S Fendt-specialisten i en pressemeddelelse.

Gæster var der mange af - cirka 3000 kom igen fra nær og fjern. Da dagen var omme, var 35 fustager øl tømt og pålægsbuffen spist. Dagen emmede af en positiv stemning, fortæller ejer Einer Underbjerg.

- Det levede til fulde op til vores forventning. Vi har gennem 15 år holdt åbent hus den første lørdag i januar. Vi havde igen i år mange besøgende fra hele Danmark, Tyskland, Holland, Norge og Sverige. Vi har en stor kundekreds, og de kommer langvejs fra. Vores udvalg er stort, og det trækker folk til, for vi har jo vores traktorer og dæk at vise frem. I år havde vi også lavet en stand med LED lygter, som blev flittigt besøgt.

- Det var en god start på året. Folk vil gerne mødes og have nogle hyggelige timer sammen, det er netværk for landmænd denne dag. Vi har en stor og loyal kundekreds, det er vi meget glade for, men også nye potentielt kunder kom, siger Einer Underbjerg.

rich-media-1
Lørdagens åbent hus hos Underbjerg A/S Fendt-specialisten trak igen omkring 3000 gæster til. Foto: Underbjerg A/S Fendt-specialisten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Dermed startede året meget lyst og glædeligt. Den positive stemning fra 2019 sidste måneder fortsætter for den sønderjyske forhandler, som rundede 2019 flot af. Dette fortæller Flemming Underbjerg. Han beretter at 2019 sluttede med et øget salg af traktorer kontra 2018.

- Der er også stor interesse for vores dæksalg. Vi har haft en stor stigning i salget af dæk. På dæklageret har vi et stort udvalg, hvor vi forsøger at specialisere os, siger Flemming Underbjerg i pressemeddelelsen.

På dagen blev Lagermanden Henrik Callesen også præsenteret for alle kunder. Han har nu været ansat i 14 måneder, og han har i dag ansvaret for reservedelslageret her hos Underbjerg A/S.