Bygholm Landbrugsskole kan fejre at både uddannelseschef, Lotte Bidstrup Ipsen, og underviser, Jens Jørgen Juelsgaard, har arbejdet 25 år i faget.

Udannelseschef Lotte Ipsen blev uddannet cand. Agro i 1995 med eksamen i landbrugsvidenskab, hvor hun efterfølgende blev ansat på Bygholm Landbrugsskole som Planteavlslærer. Fra august 2005 overtog hun jobbet som Uddannelseschef på skolen. Lotte afsluttede i 2018 en master i Pædagogisk ledelse.

Lotte Ipsen har med sin store faglighed, viden og erfaring inden for planteavl, bidraget til undervisningen på de danske landbrugsskoler i form af flere bogudgivelser. Hun er forfatter til bogen Planteproduktion, der første gang blev udgivet i 2001 og medforfatter til bogen Mark og maskiner udgivet i 2011, samt medforfatter til bogen Biologi udgivet 2010, skriver Bygholm Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

Lotte Ipsen har gennem årene spillet en stor rolle i bevarelsen af det faglige niveau på Bygholm Landbrugsskole, og aktivt bidraget til et aktivt og spændende læringsmiljø.

I statens tjeneste

På Bygholm Landbrugsskole har underviser Jens Jørgen Juelsgaard d. 1.1.2020 25 års jubilæum i statens tjeneste.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jens Jørgen Juelsgaard blev uddannet cand Agro i 1994 med eksamen i landbrugsvidenskab. Efterfølgende blev han ansat på Kærehave Landbrugsskole ved Ringsted. Den 1. marts 1998 blev han ansat på Bygholm Landbrugsskole som landbrugslærer i plantefag, naturfag, bæredygtighed, pædagogisk vejleder og førstehjælp. Han har endvidere fungeret som Fagformand for plantelærerne.

Jens Jørgen er kendt som en meget dygtig formidler, der med stor empati formår at engagere eleverne i undervisningen. Med stor faglighed har han udviklet og fastholdt de basale elementer i læren om planteavl, skriver skolen.