Provia A/S bliver nu officielt inkorporeret under foderstofvirksomheden R2 Agro A/s, og de vil fremover gå under samme navn.

Handels og produktionsvirksomheden Provia A/S har skiftet navn til R2 Agro A/S. Som led i en strategisk forenkling af organisationsstrukturen rykkede foderstofleverandøren R2 Agro A/S i året 2019, Provia A/S ind i under fælles tag i Hedensted og navneskiftet fuldbyrder dermed indlogeringen. Navneskiftet er trådt i kraft ved årsskiftet, skriver Provia i en pressemeddelelse.

Provia A/S bliver nu officielt inkorporeret under foderstofvirksomheden R2 Agro A/s, og de vil fremover gå under samme navn. R2 Agro A/S absorberer således de foderløsninger og flydende vitaminer som Provia A/S har leveret til minkbranchen, mens teamet forbliver det samme.

- Som led i vores strategi om at forsimple organisationsstrukturen, rykkede vi Provia A/S ind under samme tag som R2 Agro A/S, for at vi kan deles om de administrative byrder og samle os om de udfordringer, vi de seneste år har set i branchen. Nu har vi gået side om side på de samme gange gennem flere måneder, og vi mener, at det giver god mening at vi nu samler begge brands under samme navn, fortæller Peter Skou, kommerciel direktør i R2 Agro A/S.

Mogens Kristensen, Salgschef Mink, mener også, at navneændringen giver god mening.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Da vi rykkede til Hedensted, og dermed øgede den fysiske afstand til mange af vores kunder, var vi spændte på den reaktion, vi ville få. Vi oplevede, at det ikke er det firmanavn der står på skjorten eller adressen på vores kontor, der giver værdi, men det er det personlige forhold, og den tiltro vores kunder har til mine kollegaer og mig, der giver værdi. Det er vores fleksibilitet de sætter pris på, og den har kun fået bedre vilkår under den nye struktur, fortæller Mogens Kristensen og fortsætter:

- Vi deles om alle administrative opgaver og vi samler også vores produktion og lager i Hedensted. Derfor giver det god mening at have samme firmanavn. Det forsimpler hverdagen og reducerer den forvirring, der kunne opstå under den forhenværende organisationsstruktur. Vi agerer alligevel som én samlet enhed, og derfor giver det god mening at vi udadtil viser, at det er sådan tingene hænger sammen, siger Mogens Kristensen.