Årets top 10 over de mest læste artikler på Maskinbladet.dk handler om alt fra en vild flugthistorie til maskiner med mange hestekræfter.

Fik du mon læst Maskinbladet.dks top 10 artikler i løbet af året? Ellers er der god mulighed for at bruge juleferien på det. Her får du en samlet liste over de mest populære artikler på vores hjemmeside fra 2019.

1. På førstepladsen ligger artiklen "Jysk Maskinforretning konkurs" fra juni. Den handler om Massey Ferguson-forhandleren Jøla i Brændstrup, der desværre måtte indgive en konkursbegæring.

Læs artiklen her.

2. På andenpladsen ligger historien, som handler om landmanden Lars Lundtang, der opdagede en tyv i sit hjem. Han tog sagen i egen hånd og endte på bagsædet af flugtbilen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Læs artiklen her.

3. Den tredje mest læste artikel handler om en eksplosionsbrand i en kun syv dage gammel Massey Fergusson Ideal mejetærsker.

Læs artiklen her.

4. På fjerdepladsen finder vi en artikel fra september, der omhandler den nye og skrappere lov om håndholdt mobiltelefoni. Her bliver læseren informeret om, at erhvervsbrugere ikke bliver ramt, som mange ellers frygtede.

Læs artiklen her.

5. På femtepladsen ligger historien "Maskinstation køber over 2.000 røde hestekræfter" om Skampstrup Maskinstation, der til sæson 2020 får leveret otte nye Case IH traktorer i mellemklasse segmentet.

Læs artiklen her.

6. Den sjette mest læste artikel handler om Klokkeholm Maskinstation, der var en af de første til at købe den nye Fendt S5-serie, der blev præsenteret i juli.

Læs artiklen her.

7. På syvendepladsen over de mest læste artikler finder vi den tragiske historie om den kun 27-årige godsejer Frederik Christian Adam Moltke, der døde i en ulykke under en skiferie i Japan.

Læs artiklen her.

8. På ottendepladsen ligger den noget dramatiske historie om landmand Anders Nielsen, der reddede en lastbilchauffør fra en højspændingsledning på nabogården.

Læs artiklen her.

9. Den niende mest læste artikel hedder "Nyt gylletræk gør buffertanken uinteressant". Den handler om Vogn Maskinstations nyeste gylletræk: Claas Xerion med 16 kubikmeter Garant Kotte tank sammen med Samson PG 25 gyllevogn.

Læs artiklen her.

10. På tiendepladsen ligger endnu en historie fra en maskinstation. Denne artikel handler om Midtals Maskinstation, der har valgt en helt anden farve end "normalen" til traktorerne.

Læs artiklen her.