2019-regnskabet fra Claas viser en fremgang i omsætning og egenkapital, men en nedgang i overskuddet før skat.

Claas har netop udgivet regnskabet for 2019.

Omsætningen er sammenlignet med 2018 steget fra 3,889 milliarder euro til 3,898 milliarder euro.Overskuddet før skat er dog faldet fra 225,7 milliarder euro i 2018 til 235,7 milliarder euro i dette år.

Den tyske virksomheds egenkapital har dog fået et nøk op. i 2018 lød tallet på 1,395 milliarder euro, mens det for 2019 ender på 1,417 milliarder euro.

- Det globale marked for landbrugsudstyr stagnerede i år. Meningerne er forværret i løbet af de sidste måneder, i nogle tilfælde ret markant. På trods af denne tendens var Claas stadig i stand til at holde på sit, udtaler Thomas Böck CEO af Claas Group i forbindelse med offentligtgørelsen af regnskabet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi fortsætter med den digitale transformation af Claas, hvilket forbedrer vores forbindelser med vores medarbejdere, kunder, leverandører og salgspartnere. For at aktivere dette har vi investeret i nye grænseflader og standarder. I år har Claas arbejdet med et gennembrud, der vil sætte standarder ud over vores branche. Udviklingen af DataConnect i samarbejde med partnere fra landbrugsudstyrsindustrien har gjort det muligt for os at skabe en producentuafhængig og åben industri sky-til-sky-løsning for allerførste gang. I fremtiden vil kunder være i stand til at se hele deres maskinpark med en grænseflade, uanset om udstyret er lavet af Claas, John Deere eller CNH Industrial. Dette giver os mulighed for at skabe vigtig merværdi både til porteføljemaskiner og for vores seneste innovationer, siger Thomas Böck.