Lely, en af ??verdens førende producenter inden for innovative robotter til mejeriindustrien, og Uniform-Agri, en af ??verdens førende leverandører af besætningsadministrationssoftware, er glade for at kunne annoncere et spændende nyt datadeling-samarbejde, skriver Uniform-Agri i en pressemeddelelse.

Dette samarbejde giver mælkeproducenter den nyeste standard for dataudveksling i realtid mellem Lely's T4C (Time for Cows) og Uniform -Agri-besætningsstyringssoftwaren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Realtidsforbindelsen mellem de to softwareprogrammer hjælper med at reducere den administrative byrde, som mælkeproducenterne har, da dataindtastning kun skal udføres én gang. Ved siden af ??udvekslingen af ??oplysninger på den enkelte ko giver det nye link bedre og hurtigere indsigt i foder, celletælling, aktivitet, fedt og proteindata. For at forenkle sensorkalibrering sender linket automatisk mælkeoptagelsesdata såsom fedt, protein og celletællingsindhold fra Uniform til T4C, skriver virksomheden.

- Uniform-Agri ønsker at støtte mælkeproducenter og deres leverandører over hele verden med de bedste og mest brugervenlige softwareløsninger, der hjælper med at opbygge en rentabel og bæredygtig forretning, siger Harm-Jan van der Beek, administrerende direktør for Uniform-Agri.