Auktionshuset dab bortauktionerer effekter fra et af Sydvestjyllands største landbrug, Lyngbjerggaard I/S.

Imellem jul og nytår, helt præcist den 29. december fra kl. 9:00, slutter onlineauktionen over landbrugsmaskiner fra et af Sydvestjyllands største landbrug, Lyngbjerggaard I/S. Det er Auktionshuset dab, der står for afviklingen. Auktionen indeholder mere end 180 varenumre til en samlet værdi af mere end 10 millioner kroner. Blandt de største er en Claas Lexion mejetærsker samt John Deere og New Holland traktorer. Både private og erhvervsdrivende kan fra tirsdag 4. december byde med på Auktionshuset dabs hjemmeside, skriver auktionshuset i en pressemeddelelse.

- Hos Auktionshuset dab vil vi være en stærk samarbejdspartner for nationale og internationale kunder. Uanset om man skal sælge eller realisere sine landbrugsmaskiner, eller om man er i markedet for eksempelvis at købe en traktor, så skal Auktionshuset dab stå som en stærk samarbejdspartner med landbrugsauktioner fordelt over hele året, siger vurderingsekspert hos Auktionshuset dab, Tom Christensen.

Auktionshuset dab forventer en stor interesse for onlineauktionen fra både ind- og udland, og det bliver derfor helt ekstraordinært muligt for interesserede at komme og tage et kig på maskinerne og de øvrige effekter af to omgange. Dørene åbnes for besigtigelse 21. december og 28. december på Lyngbjerggaard i Bramming.