Erling Bonnesen fødevareordfører for Venstre kritiserer aftalepartierne bag finansloven for at gøre det dyrere at være dansker.

Rød blok stikker sugerøret dybt i borgernes lommer og gør det dyrere for danskerne. Rød blok snyder børnefamilierne. Børn som i dag er i børnehave og daginstitutioner skal se meget langt efter flere ansatte.

Hele seks år frem i tiden. Kritisabelt og meget mærkeligt nævner rød blok stort set ikke ældre.

Rød blok sender en lang næse til ældre. Valgkampsordene var tomme ord. Rød blok hæver ulandsbistanden.

Kommunerne bliver kørt over uden udligningsreform. Rød blok binder det hele sammen med en ny lempelse i udlændingepolitikken. Det kan vi i Venstre gøre meget bedre, men vi mangler flertal.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Rød blok bryder skattestoppet og strammer skatte- og afgiftsskruerne på borgerne. Mange brug for telefon i relation til arbejdet. Rød blok vil nu fortsætte beskatning af det. Det havde vi i blå lejr ellers besluttet at fjerne. Bo- og gaveafgift forhøjes. Koster arbejdspladser.

Rød blok har overhovedet ikke fokus på det vi skal leve af i fremtiden. I blå lejr sikrede vi høj beskæftigelse, lav ledighed og en stærk økonomi. Nu bruger rød blok pengene uden tanke på, hvordan regningen skal betales i fremtiden. Der er brug for Venstre ved styrepinden.