Herborg Maskinforretning får officielt æren af at præsentere den nye 8R på dansk grund.

Det er sæson for Åbent hus-arrangementer hos de danske maskinforretninger og nu på torsdag åbner Herborg Maskinforretning dørene til åbent hus i Struer-afdelingen, hvor man har en ægte Danmarks premiere i form af den nye 8R-generation fra John Deere.

- Der er tale om topmodellen med den trinløse transmission i form af 8R370, med stort set alt i udstyr, fortæller Martin Hjort Kongsgaard, afdelingsleder for Struer-afdelingen, og medejer af Herborg Maskinforretning.

Det er dog et ganske kort visit traktoren får i Danmark, idet den allerede forlader landet på mandag.

rich-media-1
I Struer har man netop kørt traktoren indedøre, og er klar til den sidste polering inden dørerne åbnes på torsdag. Foto: Martin Hjort.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den kommer dog igen til foråret, hvor den skal ud og køre demonstration hos Herborgs kunder.

- Vi forventer, at kan køre i marken med den allerede til april, så det er noget vi ser frem til, fortæller Martin Hjort Kongsgaard.

Vil du se mere om den nye 8R-generation fra John Deere, så se eller gense, da Maskinbladets PowerGear besøgte John Deere i USA, og fik lov til at lave en eksklusiv Preview på den amerikanske stortraktor. Klik på linket HER

rich-media-2
Den nye traktor vises med det nye CommandPro kørehåndtag, som også er kendt fra 6R-serien. Foto: Martin Hjort.

Väderstads indryk

Foruden den nye 8R-generation, så viser Herborg også Väderstad-produkter for første gang, som et resultat af Semler Agro opkøbet af Herborg Maskinforretning.

- Vi viser den 12 rækkede Tempo majssåmaskine, som vi har ret store forventninger til, fortæller Martin Hjort Kongsgaard.

Desuden vil der også være en Opus-harve udstillet ligesom det øvrige John Deere-program vil være at finde i Struer.