Direktør for Politik og Kommunikation, Morten Høyer stopper i Landbrug & Fødevarer.

Efter tre år i direktionen har Morten Høyer valgt at sige ja tak til et job som direktør i brancheorganisationen DVCA.

- Det har været en meget svær beslutning. Jeg synes, L&F er en fantastisk organisation med engagerede og fantastiske medlemmer. Og så har den ikke mindst nogle helt fantastiske medarbejdere, som jeg har været utrolig glad for at få lov at stå i spidsen for og arbejde sammen med, siger Morten Høyer.

- Men jeg har fået en enestående mulighed for at være med til at bygge en organisation op, så jeg kan bruge al den erfaring, jeg har samlet op her og i mine tidligere jobs. Og da jeg samtidig får muligheden for igen at arbejde sammen med Henrik Sass Larsen, så kunne jeg ikke sige nej, siger Morten Høyer.

Morten Høyer kom til L&F i efteråret 2014. Han har siden arbejdet sig op gennem rækkerne - først avancerede han til områdedirektør for Erhvervspolitik, og for tre år siden trådte han ind i direktionen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Formand Martin Merrild beklager Morten Høyers afgang.

- Der er ikke en medarbejder eller et medlem, der er i tvivl om, at Morten hver dag og døgnet rundt har knoklet for at skabe de bedst mulige vilkår for vores erhverv. Derfor er jeg også utrolig ked af, at Morten stopper - han kommer til at efterlade et stort hul, siger Martin Merrild.

Også administrerende direktør Anne Lawaetz Arhnung ærgrer sig.

- Det har været et privilegium at have en med Mortens kompetencer i huset. Han har tilført huset en politisk forståelse og indflydelse, som jeg ikke kan mindes, vi har haft før. Og jeg vil derfor gerne sige Morten en stor tak for indsatsen, siger Anne Lawaetz Arhnung.