Jobstafet, der er Danmarks største jobportal indenfor landbruget, kan i disse dage fejre sin 1-års fødselsdag.

Jobstafet, Danmarks største jobportal indenfor landbruget, kan i disse dage fejre sin 1-års fødselsdag, skriver LandboUngdom i en pressemeddelelse. I november 2018 gik den nyrenoverede portal i luften med et helt nyt layout, forbedrede features og nye tilbud af ydelser til brugerne.

- Vi gik i luften med den nye portal for et år siden uden at vide, hvordan vores kunder ville tage imod den. Den daværende portal blev søsat i 2001, som vi hele tiden har sørget for at tilpasse undervejs ved at lytte til vores kunder og deres behov. Men vi oplevede alligevel, at kunderne begyndte at efterlyse lidt større tiltag eller ændringer - blandt andet blev der især efterspurgt nogle forbedrede søgekriterier for at finde den rette medarbejder. Så i slutningen af 2017 blev vi enige om, at nu var tiden kommet til at gøre noget mere. Der blev derfor nedsat en udviklingsgruppe, som sammen med et eksternt konsulentfirma gik i gang med arbejdet omkring kravspecifikation, funktioner og layout til en ny og forbedret portal, fortæller teamleder for jobstafet.dk Christina L. Bentzen.

Men som med alt andet er det altid med en vis portion spænding og sommerfugle i maven, når man lancerer noget nyt. - Men vi har ikke haft grund til bekymring overhovedet, fortæller teamleder Christina L. Bentzen videre:

- Vi er utrolig glade og taknemmelige for den måde, vores brugere af jobportalen har taget imod den på. Selvfølgelig er der altid start vanskeligheder, når en helt ny hjemmeside skal sættes i gang. Men vi har fra start taget hånd om det og gået i dialog med kunden om de små udfordringer, der har måttet være.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Én af de arbejdsgivere, der har været trofast bruger af jobstafet.dk i en del år, er Mogens Jensen fra Randers.

- Portalen virker rigtig godt, og der er nu blevet endnu større muligheder for at lave den nøjagtige søgning ud fra forskellige kriterier. Udbuddet af jobsøgere kan selvfølgelig variere alt efter, hvilken slags medarbejder man søger. Men generelt oplever jeg, at der er mange jobsøgere, der passer præcis på den profil, jeg er på udkig efter, fortæller Mogens Jensen.

- Samtidig er det dog også vigtigt at understrege, at vi som arbejdsgivere skal gøre et godt forarbejde for at tiltrække de rigtige jobsøgere til jobbet. Vi skal gøre stillingsopslaget spændende og interessant, så vi får henvendelser fra de rette kandidater til jobbet, slutter Mogens Jensen i pressemeddelelsen.