Det er en større opgave at præsentere prisforholdene så overskueligt og informativt som muligt, meddeler Arla som svar på kritik fra mælkeproducenterne.

I går rettede formanden for de danske mælkeproducenter (LDM) - Kjartan Poulsen - en hård kritik mod Arla, fordi han mener mejerigiganten løber fra sin aftale om at offentliggøre pris-tillæggene og de beregninger, der ligger til grund for tillæggene.

Offentliggørelsen skulle lægges på andelshavernes interne forum, men blev udskudt til den 1. november. Heller ikke denne dato kom dog til at holde. Godt en uge inde i november havde Arla ikke givet lyd fra sig, og nøleriet fik Kjartan Poulsen til at kritisere Arla for lukkethed.

Maskinbladet har spurgt Arlas ledelse om, hvorfor aftalen ikke er blevet overholdt.

I et skriftligt svar fra Arla hedder det:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

"I de seneste uger er vores nye interne kommunikationsforum til andelshavere - kaldet Arla Farmers - blevet tilgængeligt for medlemmer i alle lande. I forbindelse med udviklingen af Arla Farmers arbejder vi på en løsning om, hvordan vi præsenterer mælkeprisforholdene så overskueligt og informativt som muligt for medlemmerne. Det er en større opgave og vil tage lidt tid endnu, før det er helt på plads."

Arla har cirka 12.000 andelshavere i Danmark, Sverige, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Holland og Luxembourg.