Efter 14 år som ansat i forskellige stillinger hos Claas, har Thomas Böck pr. 1. oktober overtaget CEO-jobbet i den familieejede, tyske koncern.

Kun lidt mere end en måned efter sin tiltræden som topchef for Claas-koncernen, stod Thomas Böck søndag i spidsen for et stort pressemøde på Claas-standen på Agritechnica, hvor han gennemgik en lang række af de nyeste teknologiske landvindinger, som Claas har introduceret i sit store maskinprogram.

Han indledte dog med at fortælle lidt om sin egen baggrund, som han mener er helt ideel for en chef i en virksomhed inden for landbrugsmaskinindustrien.

Han har en baggrund som elektronik-ingeniør og har i sine 14 år hos Claas arbejdet med tekniske systemer, både elektroniske og mekaniske. Og han har også været chef for et af koncernens store produktionsanlæg.

- Jeg mener, at det er en ideel baggrund for en chef i den agroindustrielle industri og særligt hos Claas, hvor vores motto er: "Hard work - smartly done", sagde han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han uddybede, at det handler om meget mere end maskiner, for der er en masse vigtige løsninger inden i maskinerne.

Flere af hans kolleger fortsatte ad dette spor med at fortælle, hvordan eletroniske og digitale løsninger udvikles i Claas-koncernen- også ud fra mottoet "hard work - smaretly done".

For eksempel blev sløret løftet lidt til de digitale arbejdsmetoder, som Claas anvender i sin udvikling og produktion.