One2Feed oplever stor interesse i Japan.

Automatisk fodringsanlæg fra One2Feed er blevet populær hos Japanske mælkeproducenter, netop i disse dage bliver der afsendt 10 styks 40 fods containere med fire komplette One2Feed anlæg til en af Japans største mælkeproducenter, Dream Hill Farm, der udvider med cirka 1.000 køer, og installerer 16 nye Lely-malkerobotter.

- Japan er for os et meget vigtigt marked, fortæller direktør Hans Scriver.

- De japanske landmænd er meget krævende, når det drejer sig om automatisk fodring, med hårdt arbejde og en meget målrettet indsats er det lykkedes for os at udbygge salget til Japan.

rich-media-1
One2Feed Automatisk foderanlæg på Bando Farm i Japan, en ældre stald med 5,5 meter bredt foderbord og en ny One2Feed Mixer med 3 meter aflæsse elevator.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Begyndte i 2008

Det hele startede med salg af et anlæg tilbage i 2008, og gennem de mere end 10 år er salget gået godt, og One2Feed er i dag markedsledende for automatisk fodring i Japan.

- Vi har gemmem alle årene haft et godt og tæt samarbejdet med firmaet Cornes AG, som gennem mange år har været markedsledende på robotmalkning, og som nu med One2Feed også er ledende på automatisk fodring, siger Hans Scriver og tilføjer.

- Jeg har været i Japan mange gange gennem årene, og har set mange af de gårde, hvor vores anlæg er blevet installeret, og jeg har således på tæt hold fulgt den store udvikling som japansk mælkeproduktion gennemgår mod store effektiv bedrifter med stor mekaniserings grad og en høj effektivitet, siger Hans Scriver.

Malkerobotter er populært i Japan og mange af One2Feeds kunder har fire eller otte malkerobotter, men der er også en stor gruppe med to malkerobotter, som så oftest er forberedt til udvidelse.

-Vi har også flere anlæg kørende på bedrifter med malkestald og malkekarusel, hvor en af de største kunder Osean Link i dag malker cirka 1.000 køer, fortæller Hans Scriver.