Lisbeth Shooter er ny direktør for Innovation i Seges. Hun tiltræder 1. november 2019 og kommer senest fra en stilling som fagchef i Seges.

- Vi ser meget frem til at byde Lisbeth Shooter velkommen i direktørgruppen. Vi kender hende allerede som en kompetent, fremsynet og innovativ leder i Seges. Vi får en direktør med international erfaring og et stærkt netværk også i det internationale, landbrugsfaglige miljø. Lisbeth Shooter har desuden erfaring fra sin tid som leder i et landbrugsrådgivningsselskab, siger direktør for Seges, Ejnar Schultz.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lisbeth Shooter er uddannet Cand. Agro. Hun har gennemført en del af sine studier i England, hvor hun efterfølgende har arbejdet i udviklingsvirksomheden BPEX - nu Agriculture and Horticulture Development Board (ADHB) Pork - i syv år. Efter at være returneret til Danmark i 2013 har hun har arbejdet som afdelingsleder i landbrugsrådgivningsvirksomheden Patriotisk Selskab, indtil hun i 2015 blev ansat i Seges indenfor griseproduktion.

- Jeg har altid haft en dyb forankring i landbruget, så jeg glæder mig rigtig meget til at kunne bidrage til at udvikle innovative løsninger og viden til de danske landmænd. Dansk landbrug er langt fremme på en lang række områder, og det gælder om, at vi fastholder den udvikling samtidig med, at vi leverer på de store dagsordner som klima og bæredygtighed. Jeg glæder mig meget til at arbejde med innovation i Seges, som skal understøtte at finde løsninger til disse udfordringer sammen med mine superdygtige kolleger, siger Lisbeth Shooter.

Stillingen som innovationsdirektør har været ubesat, siden Ejnar Schultz i efteråret 2018 blev udnævnt til direktør for hele Seges.