Hvis de fynske medlemmer af Centrovice godkender den aftalte fusion mellem LMO og Centrovice, er der lagt op til en hurtig proces med at finde et nyt navn til fusionsselskabet.

I første omgang er det planen at fusionere rådgivningsdelean af Centrovice ind i LMO I/S som dermed får ni ejerforeninger mod de nuværende otte.

Det skyldes, at Centrovice er både forening og rådgivningsvirksomhed, mens LMO er organiseret som et rent rådgivningsselskab ejet af de deltagende landboforeninger.

Ejerforeningerne bag det nuværende LMO godkendte fusionen allerede inden, den blev offentliggjort, mens repræsentantskabet i Centrovice skal godkende fusionen på en ekstraordinær generalforsamling 4. november.

Og derefter skal der findes et nyt navn til det fusionerede rådgivningsselskab, og den proces er allerede sat i gang.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nyt foreningsnavn

Desuden har den fynske Centrovice-formand, Torben Lyngsøe Povlsen en ambition om også at ændre landboforeningens navn til noget, der i højere grad signalerer landboforening end det mere business-agtige Centrovice.

- Men i første omgang koncentrerer vi os om at kommunikere med de fynske landmænd, så de får det bedst mulige beslutningsgrundlag, siger Torben Povlsen.

Han fortæller, at reaktionen fra ledergruppe og medarbejdere i Centrovice allerede har udtrykt stor begejstring for planen.

Positiv reaktion

- Det er taget meget positivt imod, og jeg har også fået mange positive tilkendegivelser fra medlemmer, siden vi offentliggjorde planen, siger han.

Samme reaktion oplevede LMO-formand Nis Kristian Hjort, da han var med til at orientere ledere og medarbejdere i LMO.

- Der var tæt på begejstring, sagde han om medarbejdere og lederes reaktion.

- De ved, at man skal have en styrkeposition for at være i front, og så er fusioner i øvrigt ikke ukendt for mange af medarbejderne, siger Nis Kristian Hjort med henvisning til LMO's fusion i 2013 med LRØ.