Overgaard Gods er nu på jagt efter en afløser for Claus Berggren.

Claus Berggren har valgt at opsige sin stilling for at søge nye udfordringer, hvor han i højere grad kan udnytte sine spidskompetencer på turn-around og udvikling, skriver Overgaard Gods i en pressemeddelelse.

- Det har været et privilegium at udvikle godset til, hvad det er i dag. Jeg har lært meget på denne fantastiske rejse, og jeg glæder mig til at tage nye udfordringer op, siger Claus Berggren.

Bestyrelsesformand Lisbeth Lauridsen siger i forbindelse med opsigelsen:

- Jeg vil gerne rette en stor tak til Claus Berggren for at have ledet og udviklet Overgaard over de seneste godt ni år. Claus har i høj grad bidraget til, at Overgaard Gods i dag fremstår i dag som et veldrevet gods, siger bestyrelsesformanden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Processen med rekruttering af en ny direktør vil blive igangsat, og ledelsen af selskabet vil frem til en ny direktør er fundet, blive varetaget af bestyrelsen i tæt samarbejde med de kompetente afdelingsledere og deres medarbejdere, der er en afgørende og vigtig del af Overgaard Gods.

Overgaard Gods har siden primo 2010 - under ledelse af direktør Claus Berggren - været igennem en turn-around og positiv udvikling, der har medvirket til at godset på knap 2400 hektar i dag har balance på driften.