Landboforeninger i Midt- og Østjylland inviterer til landbrugskonference i Jysk Arena.

Det kræver sin landmand at følge med til forsat at kunne levere kvalitetsfødevarer til et samfund og et verdensmarked, hvor kravene og mulighederne hele tiden ændrer sig.

For at klæde landmændene på til fremtiden er syv midt- og østjyske landbo- og familielandbrugsforeninger gået sammen og slår for første gang dørene op til en landbrugskonference den 21. november i Jysk Arena i Silkeborg.

Fremtidens muligheder

På konferencen vil en vifte af landbrugets topfolk holde oplæg inden for områder, der har betydning for landbrugets udvikling: fremtidens klima, fremtidens finansiering og fremtidens andelsbevægelse. Oplæggene skal inspirere den enkelte landmand til at se muligheder, så han kan finde sin egen vej ind i fremtiden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har valgt netop de tre temaer, fordi de har stor betydning for landbrugets udvikling. På konferencen kommer vi ikke uden om nogle af de store udfordringer, landbruget står overfor, men vi vil især have blikket rettet mod de muligheder, der også er inden for vores erhverv, siger formand for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen, der er en af idémændene bag konferencen.