Vestjyllands Andel overtager officielt aktiviteterne i AgroLand fra 1. oktober 2019. AgroLand-logoet er på plads hos Vestjyllands Andels fysiske butikker.

For godt og vel en måned siden blev det offentliggjort, at Vestjyllands Andel med virkning fra 1. oktober overtager aktiviteterne i AgroLand i Vamdrup. I samme forbindelse vil grovvareselskabets fysiske butikker ændre navn fra Energi & Hobby til AgroLand, skriver Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

Tirsdag blev der således lagt sidste hånd på facaderne i Vamdrup, og dermed er AgroLand nu at finde i fem danske byer.

- Vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og så videre er jo allerede bekendt med, at vi skifter navn, så vi kunne lige så godt komme i gang med at visualisere det også. Heldigvis fik vi lov til at tyvstarte med facaderne, og vi synes selv, at resultatet er blevet rigtig godt, fortæller Kristian Würtz, butikschef i AgroLand.

Udover i Vamdrup er AgroLand nu at finde i Snejbjerg, Tvis, Næsbjerg og Grønhøj.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har oplevet stor interesse i forbindelse med opkøbet af AgroLand, og kunderne har virkelig taget godt imod nyheden. De får da også et markant større sortiment at vælge imellem samt en moderne webshop at handle fra, så jeg kan godt forstå, at de er glade. Det er vi i hvert fald også, slutter Kristian Würtz.