Det bliver 42-årige Morten Nielsen, der fremover får titlen som pressechef i Landbrug & Fødevarer.

Morten Nielsens seneste arbejdsplads var PostNord, hvor han har arbejdet med presse og strategisk kommunikation i mere end ti år og siden 2013 som kommunikationschef.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forud for sin tid i PostNord har Morten Nielsen arbejdet med presse- og kommunikationsrådgivning hos Socialdemokratiet. Han er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.

- Jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at det er lykkedes os at få Morten med på holdet. Med ham får vi en pressechef, der kan holde fast i langsigtede strategier uden at miste den hurtige dag til dag-håndtering. Han har politisk erfaring og en kommunikationsfaglig indsigt, der helt sikkert vil komme vores medlemmer og Mortens nye kollegaer til gavn, siger Christian Hüttemeier, kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer.

Landbrug & Fødevarers nye pressechef ser frem til at begynde i sin nye rolle.

- Jeg glæder mig til at udbrede fortællingen og fremme forståelsen for et af Danmarks stærkeste erhverv. De danske fødevareproducenter har både store visioner for fremtiden og stærke traditioner med i bagagen. Det bliver vanvittigt spændende, siger Morten Nielsen.

Morten Nielsen afløser Søren Andersen, der forlod jobbet i august til fordel for en stilling som særlig rådgiver for Mogens Jensen, minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Morten Nielsen tiltræder sin nye stilling den 21. oktober.