Claas og Danish Agro koncernen underskrev i 2016 en samarbejdsaftale for Skandinavien, og siden da har Swedish Agro Machinery arbejdet med at opbygge et nyt afdelingsnet for salg af Claas samt øvrige kvalitetsbrands såsom Horsch, Lemken og Samson Agro i Sverige.

Afdelingen i Skurup er næsten 7.000 kvadratmeter stor og rummer værkstedslokaler, hovedkontor, showroom og internationalt reservedelslager. På åbningsaftenen var repræsentanter for alle Swedish Agro Machinerys leverandører, samarbejdspartnere og medarbejdere samlet til indvielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved indvielsen klippede ejer og bestyrelsesformand i Claas, Cathrina Claas-Mühlhäuser, snoren i samarbejde med Danish Agros bestyrelsesformand Jørgen H. Mikkelsen.

- Der er ingen tvivl om, at Danish Agro og Claas er et godt match. Vi deler de samme mål og værdier, og jeg er overbevist om, at vi har en lang fremtid sammen. Der er en gensidig tillid og respekt, som jeg personligt sætter uvurderlig høj pris på, fortalte Cathrina Claas-Mühlhäuser.

Stærk udvikling

Herudover fortalte Cathrina Claas-Mühlhäuser i sin tale, at hun de seneste år har fulgt Danish Agro koncernens udvikling på nært hold og hun er imponeret, hvordan der bliver arbejdet med tingene - også i Sverige. En stor tak lød til alle medarbejdere i Swedish Agro Machinery.

- Det er mennesker, der udgør Claas, og I er Claas' ansigt udadtil på markedet, sagde hun i talen.

Danish Agros Koncernchef Henning Haahr udtrykte også stor tilfredshed med samarbejdet med Claas, og fortalte om hans vision for koncernens aktiviteter i Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med vores nye faciliteter i Skurup og med et stærkt grovvarehovedsæde i Kalmar har vi en stærk platform for et endnu tættere samarbejde med de svenske landmænd. Min vision er, at Swedish Agro og Claas bliver de stærkeste brands i Sverige - ikke kun målt på omdømme, men også på den værdi de skaber for de svenske landmænd.