Cernay, Frankrig

Lokale politikere og Corteva Agriscience-repræsentanter åbnede i dag en ny pakkefabrik til planteværn i Cernay, Frankrig.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fabrikken, der har kostet 20 millioner euro skal formulere og pakke produkter fra virksomhedens produktserie med aktivstoffet Inatreq. Stoffet repræsenterer en ny type fungicider til korn (picolinamider) der bliver opnået ved en naturlig gæringsproces.

Produktionsfaciliteterne på det nye anlæg er på i alt på 4.000 kvadratmeter. Det er et af Cortevas i alt fire produktionsanlæg i Frankrig, og begynder produktionen i oktober 2019 og kommer til at beskæftige cirka 50 personer i løbet af de næste fire år. Allerede nu har Corteva 380 beskæftigede på produktionsfacilitetet i Uffholz. Susan Lewis, der er Senior Vicepræsident ved Enterprise Operations for Corteva Agriscience, er begejstret for den nye produktionsfacilitet.

- Denne nye investering viser, at Corteva Agrisciences forpligter sig til at levere innovative og bæredygtige løsninger, der skal være med til at transformere landbruget og hjælpe producenterne med at øge produktiviteten og sikre fødevaresikkerheden for en voksende befolkning. Produktionsfaciliteterne afspejler Cortevas bestræbelser på at skabe et bæredygtigt fødevaresystem, der vil hjælpe landmændene med at producere sunde fødevarer af høj kvalitet, som forbrugerne kræver, siger hun.