Grovvarekoncernen Danish Agros landsdækkende butiksnetværk er netop blevet en butik rigere i kraft af en ny Danish Agro Shop i Nyborg, skriver Danish Agro i en pressemeddelelse. I en tid hvor flere fysiske butikker har det svært i konkurrencen med nethandlen, går det således anderledes positivt for Danish Agros butikker.

Danish Agro Shopperne sælger blandt andet foder til husdyr og alt til haven. At salgstallene er stigende, og det faktum at nye butikker fortsat kommer til, beror blandt andet på stigende fremgang i kædens webshop. Det var således også salgstallene i webshoppen, der var med til at, at beslutningen om at åbne en ny Danish Agro Shop i Nyborg blev truffet:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Danish Agro ejer nogle butikslokaler i Nyborg, og da lejeren af disse lokaler opsagde sit lejemål, havde vi valget mellem at forsøge at finde en ny lejer eller at åbne en ny Danish Agro Shop. Og da vi via webshoppen kunne se, at vi solgte virkelig godt på Sydøstfyn, gav det rigtig god mening at åbne en Danish Agro Shop i netop det område, fortæller Kædechef i Danish Agro, Michael Kruse, og uddyber i pressemeddelelsen:

- Vi har de seneste år oplevet enorm vækst i vores webshop samtidig med, at salget i vores Danish Agro Shopper også er steget, hvilket viser, at webshoppen og de fysiske butikker komplementerer hinanden godt. Vores kombination af webshoppen og de fysiske butikker er fordelagtig, for ofte har en kunde set en vare online og kommer efterfølgende ned i butikken for at få råd og vejledning af vores kompetente personale, forklarer Michael Kruse om kædens stigende salgstal.

Det er 12 år siden, den første Danish Agro Shop åbnede, og med den nye butik i Nyborg tæller kæden nu 21 butikker, 22 hvis webshoppen tælles med. De kommende år skal der dog med stor sandsynlighed tælles til endnu flere.

- Vi kan se, at der er mange potentielt gode områder at åbne nye butikker i, så der er bestemt potentiale til endnu flere Danish Agro Shopper, slutter Michael Kruse om en fremtid, der tegner lys for Danish Agros butikker.

Den nye Danish Agro Shop er beliggende på Lyøvej 9, 5800 Nyborg, hvor medarbejderne ser frem til at byde kunderne velkommen.