HE-VA på Mors fortsætter udvidelsen af produktionen i Danmark. Tredje etape af udvidelsesplanen bliver skudt i gang med opførelsen af nyt maleranlæg på 1.800 kvadratmeter.

Den stigende efterspørgsel efter de røde landbrugsmaskiner fra Mors har betydet igangsætning af en stor udvidelsesplan for et større millionbeløb for HE-VA ApS. Første etape ud af i alt tre blev iværksat i 2018 med en udvidelse af produktionen i Nykøbing, hvor virksomheden byggede en 1.200 kvm stor hal til de eksisterende bygninger, skriver HE-VA i en pressemeddelelse.

Anden etape af udvidelsesplanen er nu påbegyndt med opførelsen af et helt nyt maleanlæg på 1.800 kvm i Ørding, som erstatter det nuværende, som blev opført i 2006.

- Med et nyt maleanlæg vil maskinerne, som produceres i Ørding, opnå et endnu bedre finish, og kunderne vil derfor opleve, at maskinerne holder sig flotte i endnu længere tid end i dag, udtaler Teknisk Direktør Heine Christiansen.

Det nye maleanlæg kommer til at indeholde en slyngrenser, malekabine for primer, malekabine for toplakering, tørrezone samt transportudstyr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Ved at opføre et helt nyt maleanlæg opnår vi ikke bare en god finish på vores maskiner til fordel for vores kunder, men også et moderne og driftssikkert anlæg, som er fremtidssikret i forhold til den fortsat stigende efterspørgsel, vi oplever, siger Teknisk Direktør, Heine Christiansen.

Tredje og sidste etape af udvidelsesplanerne for den nordjyske virksomhed inkluderer en tilbygning af administrationsbygningen i Nykøbing.

- Den sidste udvidelse er stadig kun på tegnebrættet og er blandt andet betinget af lokalplanen i kommunen, siger administrerende direktør, Villy Christiansen.

De nye malefaciliteter forventes at være klar til brug i foråret 2020 og herefter vil HE-VA have mere end 42.000 kvadratmeter produktion i Danmark.