Keenan indgår et omfattende samarbejde med tre stærke servicecentre. Agerfeld VVS Smede- og Maskinforretning fra Holstebro tiltræder som ny importør af servicedele og vil fungere som dansk centrallager.

Keenan Danmark har netop taget et enormt skridt i retning mod visionen om at blive førende inden for etiske og rentable landbrugsløsninger i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det giver rigtig god mening for os at få gode aftaler på plads, som dem vi indgik i torsdags, så vi kan sikre, at landmænd i hele Danmark oplever den høje Keenan ekspertise uanset om det handler om service, rådgivning eller et eventuelt køb af en fuldfodervogn, siger en stolt Morten Biel Hansen, administrerende direktør for Alltech Denmark.

Gennem en styrkelse af Keenan i Danmark, har der været stor fokus på at kunderådgivning og effektivisering af servicedelen som alle landmænd gerne skal opleve i forbindelse med deres fuldfodervogn. Der er på baggrund heraf indgået et omfattende samarbejde med tre stærke servicecentre. Agerfeld VVS Smede- og Maskinforretning fra Holstebro tiltræder som ny importør af servicedele og vil fungere som dansk centrallager; ligeledes vil de dække service af region midt. Ole's Smedeforretning, Haubro, vil stå for servicen i region nord. Region syd vil blive håndteret af det kompetente hold fra Vilslev Smede- Og VVS, der er placeret i Gredstedbro.

Partnerskabsaftale

Torsdag 29/8 underskrev Keenan Danmark og de tre servicecentre partnerskabsaftalen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Keenan er for mig en virksomhed, der altid sigter over hvad, der forventes, med et stærkt kundefokus og en forpligtelse til at levere differentieret og værdiskabende produkter, der passer til den enkelte kunde. Innovation inden for produkt, service, og hvordan vi udfører vores forretning, har altid været kernen. Det ser man tydeligt i dag, hvor KEENAN Danmark har fået et samarbejde med nogle yderst kompetente servicecentre, siger en begejstret Matt Higgins, der var fløjet ind for at deltage i mødet.

Ole Stampe, der tiltrådte som Keenan Danmarks nye salgskonsulent, den 1. juli i år, ved hvad virksomheden kan og står for, da han i 17 år har været selvstændig landmand og har kørt med Keenan.

- Altså, jeg er jo ikke uddannet sælger, men jeg har god jysk muld under fødderne, og ved hvad jeg snakker om, både hvad angår det at være landmand, den daglige gang og fodring, så det giver mig en stor tro på, at jeg kan rådgive landmænd om fuldfodervogne ud fra deres behov. Jeg ser frem til at komme i gang og få mødt en del folk til racemøderne i september? siger Ole Stampe, der henviser til, at Keenan og Alltech sammen deltager i det danske Jersey årsmøde, RDM-årsmødet og Dansk Holstein årsmødet.