Agilia har udvidet organisationen med fire ansatte, der skal udbygge og styrke virksomhedens kapacitet på en række områder. Med tilgangen af de nye erfarne medarbejdere er proteinleverandøren nu fuldt rustet til at imødekomme landbrugets efterspørgsel på kvalitetsløsninger, der forbedrer dyrs trivsel gennem foder.

For at indfri ambitionen om konstant at holde sig på forkant med landbrugets udvikling og tilpasse sig fremtidens krav har Agilia, der udvikler og producerer proteiner til branchen, på det seneste styrket organisationen med tilgangen af en række nye medarbejdere. Nyansættelserne har blandt andet til formål at styrke og videreudvikle virksomhedens kapaciteter inden for salg, IT, logistik og kvalitetssikring, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har undergået en rivende udvikling gennem de senere år, og vi mærker tydeligt en voksende efterspørgsel på intelligente og innovative protein- og foderingredienser, der giver sundhed i stalden og sorte tal på bundlinjen. Det stiller dog krav til alle led i vores organisation, hvis vi fortsat vil være rustet til at fastholde og udbygge vores position som en af branchens førende producenter af funktionelle proteiner til unge dyr, siger Dennis Jørgensen, Head of Agilia Europe.

Erfarne branchefolk

De fire nyansættelser har fundet sted fra april til august 2019. I april kunne virksomheden derfor byde IT-manager Søren Primdal, 38 år, velkommen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Søren medbringer en bred vifte af viden inden for rådgivning, udvikling og vedligeholdelse af IT-løsninger. Med ansvaret for Agilias samlede IT-setup skal han blandt andet stå for vedligehold, support samt udvikling og integration af nye løsninger, fortæller Dennis Jørgensen.

I juni tiltrådte Kristian Kiel, 43 år, som ny Logistic- og Purchase Manager. Han har blandt andet en fortid som speditør, logistikassistent, lager- og transportansvarlig og senest som afdelingsleder for en forsendelsesafdeling.

- Kristian har en uddannelse som certificeret Lean Manager og får ansvar for logistik og indkøb hos Agilia, herunder udvikling og transportaftaler, fortæller Dennis Jørgensen.

Kristian har fået selskab af tidligere Danish Crown-konsulent Jens Nielsen, 47 år, der tiltrådte som ny Area Sales Manager i august.

- Med sit indgående branchekendskab medbringer han en stor kommerciel indsigt i foderstofbranchen, som blandt andet vil blive udfoldet i forbindelse med salget af Agilias smågrisekoncept i både Danmark og resten af Europa, fortæller Dennis Jørgensen.

Derudover har Agilia i august ansat Dorthe Bastrup, 52 år, som ny Quality Coordinator. Dorthe er udlært laborant ved dansk pelsdyrfoder og kommer fra en stilling hos Arla, hvorfra hun medbringer en bred ekspertise inden for blandt andet mejeriprodukter.

Udbygge markedsposition

Hos Agilia er man drevet af en rodfæstet ambition om at finde nye proteinkilder, og derfor står produktudviklingen aldrig stille. Dennis Jørgensen er samtidig ikke i tvivl om, at kombinationen af en problemorienteret tilgang og et produktsortiment, der løbende udvides og videreudvikles, har været en solid vækstkatalysator i Danmark såvel som resten af verden, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

- Med tilgangen af vores nye kolleger kan vi fortsat arbejde målrettet for at indfri ambitionen om at forbedre dyrs trivsel gennem foder samt holde os på forkant med kundernes behov for hurtige og agile samarbejdspartnere, fortæller Dennis Jørgensen om vækstambitionerne, der ikke kun begrænser sig til nyansættelser. Således udvidede virksomheden for nylig sine faciliteter i Videbæk med 2600 nye kvadratmeter beregnet til både produktion, lager og administration.