Fra efteråret bliver alle Mandam-redskaber orange og koksgrå.

Fra efteråret bliver alle Mandam-redskaber orange og koksgrå. Hvorfor? Vidst nok noget med, at en konkurrent synes, at Mandam er kommet lidt for tæt på med både teknik og farve, fortæller Svend Aage Jensen fra den danske importør Brørup Traktor- & Maskincenter i en pressemeddelelse.

Svend Aage Jensen synes på en måde, at det er lidt ærgerligt, at der sker et farveskifte, for Mandam er gennem de sidste 15 år blevet kendt på det danske marked som "de robuste, blå redskaber til fair priser", men omvendt kan der også ligge en fordel i at differentiere sig fra de mange andre blå redskaber på markedet. Mandam har for eksempel fem års garanti på tallerkenharvernes lejer, større afstand mellem tallerkenrækkerne osv., så måske er det i virkeligheden godt, at kunderne tydeligt kan se forskel på Mandam og konkurrenterne, skriver Brørup Traktor- & Maskincenter i pressemeddelelsen.

- I sidste ende er det forholdet mellem kvalitet, funktionalitet og pris, der betyder noget - og Mandam er stadigvæk suveræn til prisen, mener han.

Orange priser

For at markere farveskiftet kører Brørup Traktor- & Maskincenter i samarbejde med datterselskabet Ølgod Maskinforretning en kampagne med "orange" priser i hele august måned, selvom der også er blå grubbere, tallerken-, stub- og såbedsharver mellem redskaberne på lageret i Brørup. "Farveskiftet sker løbende og i takt med, at vi får nye redskaber hjem, men som sagt redskaberne er de samme uanset om de er blå eller orange".

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce