For en måned siden kunne Søren Kristensen, Traktorgården Give, meddele, at J. Hundahl var blevet medejer af selskabet, og at der fremover skal stå New Holland på forretningens servicebiler. Nu fortæller man, at salgsindsatsen intensiveres med ansættelse af Jørgen Kragh som sælger med fokus på New Holland.

Jørgen Kragh bor i Billund og har således bopæl midt i sit nye salgsområde. Han kommer oprindeligt fra en gård ved Hejnsvig, hvor han tidligere har været selvstændig landmand, inden han gik sælgervejen. Som sælger har han samlet bred erfaring fra Maskinpartner, Stenderup Maskiner og senest som sælger og afdelingsleder hos Ølgod Maskinforretning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Erfaringen med New Holland stammer primært fra Jørgens tre et halvt års ansættelse hos Maskinpartner.

- Jeg er meget begejstret over igen at skulle arbejde med New Holland. Det føles lidt som at komme hjem. Og med serviceteamet fra Traktorgården Give i ryggen kan jeg både sælge kunderne en traktor med suveræn totaløkonomi og love god service, siger Jørgen Kragh.

Fart over feltet

Traktorgården Give er en traditionsrig maskinforretning, men indenfor de seneste måneder er udviklingen gået stærkt. Først opsagde Traktorgården Give sin Deutz-Fahr forhandling, så købte J. Hundahl 40 procent af aktierne, og nu opruster man så salgsstyrken med Jørgen Kragh.

Søren Kristensen, der ejer de resterende 60 procent af aktierne og driver Traktorgården Give, medgiver, at tingene går stærkt, men fortæller samtidigt, at man har flere udviklingsplaner. Først og fremmest skal servicesiden styrkes endnu mere, og så skal salget af MI-redskaber have fokus, og endelig skal firmaets salg og service af entreprenørmaskiner udvikles, så man får flere "ben" at stå på.

- Det er en spændende tid, men sjældent har jeg været så optimistisk for fremtiden, for der er mange brikker i fremtidens puslespil, der falder på plads lige nu, siger han.