Den nye app FarmBackup Task gør tidsregistreringen meget nemmere for landmanden, så medarbejdere får udbetalt løn uden fejl.

Om lidt starter høsten for alvor, og når høsten starter, arbejdes der døgnet rundt for at få høsten i hus. Dermed skal man som arbejdsgiver i høsten også holde styr på, at den enkelte medarbejder får den korrekte løn i overensstemmelse med den gældende overenskomst. Og det kan være forvirrende og tidskrævende at holde styr på de forskellige overenskomstregler på sine medarbejdere.

Det vil de to stiftere af FarmBackup Task nu lave om på, og dermed give landmanden vished om, at de gældende overenskomstregler følges. Landmanden skal kun godkende det samlede antal timer, og så leverer FarmBackup Task et komplet overblik, der viser fordelingen af normaltimer, overarbejde, timetillæg, dagstillæg, fravær og så videre.

- Vi har ofte landmænd og maskinstationer i røret der udtrykker frustration over, hvor bøvlet det er at følge de lovpligtige overenskomster. Deres frustration går på, at de modvilligt risikerer at lave fejl ved lønudbetaling, hvilket i værste fald kan koste dem en konflikt med fagforeningen. Derfor har vi nu lavet et system, så man ikke længere skal frygte for fejl og mangler, når man udbetaler løn til sine medarbejdere, siger medstifter af FarmBackup, Anders Knudsen.

App har styr på lønreglerne

Hos VKST glæder man sig til at se det nye tiltag hos FarmBackup Task. En simplificering af overenskomsterne vil gavne det administrative arbejde meget og minimere sandsynligheden for fejl. Revisionsassistent hos VKST Gitte Jensen ordner omkring 100 lønsedler om måneden for kunder. Hun glæder sig til at få gang i FarmBackup Tasks lønregler.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det vil være en stor hjælp at få en app, der kan holde styr på lønreglerne. For alt andet lige, når mennesker skal taste løn, kan der ske fejl. Man kan komme til at taste forkert eller glemme noget. Det færre hænder lønnen skal gå igennem, det bedre. Hvis vi får det ind via en app, eliminerer vi nogle af de fejl, der opstår nu, siger Gitte Jensen.

FarmBackup Task er allerede udbredt i Danmark, Norge og Sverige, hvor landmænd og maskinstationer bruger appen til opgaveadministration på bedriften. De første brugere er netop begyndt at bruge FarmBackups nye lønregler, som kan skræddersys, så den passer den enkelte bedrift.