Papirarbejdet måtte vente da SR Agro & Last i Sindal blev ny Mustang-forhandler

Når en kunde står og mangler en minilæsser, så skal der leveres. At forhandleraftalen ikke er faldet på plads og underskrevet, er en praktisk detalje, der kan løses efterfølgende.

Der var nordjysk praktisk logik hos firmaet SR Agro & Last ApS i Sindal øst for Hjørring, da medindehaver Sune Jensen havde forespørgsel på en minilæsser.

- Jeg havde ikke en læsser af den rigtige kvalitet. Men jeg vidste, at en Mustang AL406 opfyldte kundens ønsker og krav, og så tog jeg fat i distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck, som importerer Mustang. Vi blev enige om, at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første. Så vi solgte faktisk den første Mustang, inden vi havde en aftale med Scantruck på papir, fortæller Sune Jensen.

Ét bogstav til forskel

Hans bror og medindehaver af virksomheden nikker bekræftende. Han kunne i virkeligheden have fortalt nøjagtig den samme historie med tæt på de samme ord. Sunes bror hedder Rune, og brødrene er tvillinger. Tilmed enæggede. Og der er altså kun lige forbogstavet til forskel på de to. Forbogstaverne S og R har de så brugt til firmanavnet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I det daglige er der mange, der ikke aner, om de har talt med Sune eller Rune. Det er også lige meget. Vi tænker som regel ens, og en aftale med den ene af os er også en aftale med den anden, siger Rune Jensen.

Tvillingerne har dog specialiseret sig lidt forskelligt, og det giver den fælles virksomhed mere bredde. Sune er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, mens Rune er lastbilmekaniker og lastbilopbygger.

To firmaer blev til ét

- Vi startede SR Agro & Last i august 2016 ved at lægge hver vores firmaer sammen og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor. Tidligere kørte jeg som selvstændig montør og servicerede landbrug, mens Rune kørte som selvstændig montør og lavede lastbiler. Vi gjorde det fra samme adresse, og derfor var det logisk at lægge firmaerne sammen og favne bredere, forklarer Sune Jensen.

Foruden aktivitet på værkstedet, har SR Agro & Last ApS også forhandling af flere maskinmærker til især landbruget og den grønne sektor. Tvillingerne manglede imidlertid det rigtige mærke i minilæssere. Derfor var det helt optimalt, da Sune Jensen kom i kontakt med Carsten Frederiksen hos Scantruck. Meldingen fra Sindal var: Vi mangler et kvalitetsmærke i minilæssere. Svaret fra Scantruck var: Vi leder efter en forhandler i jeres område.