Det nye samarbejde mellem Thorsen-Teknik og Nordjysk Landbrugsteknik skal skabe vækst.

Thorsen-Teknik indgår nyt samarbejde med Nordjysk Landbrugsteknik, som fremadrettet skal fungere som Service-Partner på alle produkter fra Thorsen-Teknik, skriver Thorsen-Teknik i en pressemeddelelse. Nordjysk Landbrugsteknik skal i fremtiden stå for montering, servicering og salg af eftermonteret præcisions-udstyr i den nordlige del af Danmark.

Samarbejdet er opstået på baggrund af den massive efterspørgsel på eftermonteret præcisions-udstyr samt et ønske om at kunne servicere kunder lokalt. Nordjysk Landbrugsteknik og deres nye position som service-partner skal være med til at styrke og anskueliggøre brugen af GPS-udstyr i den nordlige del af Danmark

Hos Thorsen-Teknik ser de frem til det nye samarbejde; Kommentar fra Torben Thorsen:

- Etableringen af det nye service-center er en strategisk beslutning, som danner rammerne for Thorsen-Teknik's offensiv på det danske marked. Nordjysk Landbrugsteknik skal agere vores lokale ansigt udadtil og sikre, at vores kunder varetages bedst muligt. Ejeren bag den nyetablerede virksomhed har mange års erfaring med eftermonteret præcisions-udstyr, hvilket Thorsen-Teknik sætter stor pris på. Søren Sandager, Nordjysk Landbrugsteknik har oparbejdet et unikt kendskab til vores produkter via hans ansættelse ved Thorsen-Teknik gennem 6,5 år. Søren er yderst kompetent, og vi glæder os til at samarbejde med ham og hans virksomhed, fortæller Torben Thorsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Også hos Nordjysk Landbrugsteknik ser de frem til samarbejdet:

- Nordjysk Landbrugsteknik er en nyetableret virksomhed med stor erfaring inden for landbrugsmaskiner og eftermonteret præcisions-udstyr. Jeg har i mit tidligere arbejdsliv monteret over 200 Topcon GPS-anlæg og serviceret/repareret et utal af traktorer og landbrugsmaskiner. Nordjysk Landbrugsteknik opererer primært nord for Limfjorden og beskæftiger sig med både salg, montering og servicering af autostyring og andet præcisions-udstyr. Jeg er specialiseret i landbruget og laver egenproducerede applikationsløsninger til styring og overvågning af maskiner. Virksomhedens kernekompetence er Topcon GPS-udstyr, Massey Ferguson traktorer/maskiner, og ingen opgave er for stor/lille. Jeg lægger stor vægt på at være lokal og nærværende i fremtoningen, så kunderne altid kan regne med Nordjysk Landbrugsteknik. Jeg ser frem til er stærkt og konstruktivt samarbejde med Thorsen-Teknik, og glæder mig til at møde de mange kunder, siger Søren Sandager.