Med ansættelsen af tre særdeles erfarne byggerådgivere på kort tid, har LMO med et slag øget sin tilstedeværelse inden for rådgivning til byggeri i landbruget.

Det nye hold af byggerådgivere tæller også en teknisk tegner, og de tre skal supplere det eksisterende byggeteam. Samlet skal de bl.a. løfte området omkring mekanisering og kornopbevaring, ligesom der tilføjes ekspertise inden for svinestalde og erhvervsbyggeri samt ditto inden for kvægstalde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med oprustningen sidder LMO nu på godt halvdelen af landets eksperter inden for kvægbyggeri.

- Vi har i flere år haft en stærk byggeafdeling, som har leveret en stor værdi for både vores kunder og LMO. I den seneste tid har vi mærket en stigende aktivitet på området i forbindelse med både store og små projekter. Derfor er det naturligt og meget tilfredsstillende, at vi nu udvider mandskabet, siger Jan Winther, adm. direktør i LMO og fortsætter:

- Med de tre nye rådgivere indtager vi en klar føring inden for staldbyggeri. Men vores ambitioner er, at vi skal være førende over hele byggespektret - vi vil være blandt de klart største spillere på det voksende marked inden for overskuelig fremtid, og det er absolut realistisk, siger han.

Åbner ny afdeling

De tre rådgivere vil med base på kontoret i Horsens, og i samspil med LMO's øvrige byggekonsulenter være med til at føre landmændenes byggeprojekter ud i livet. Dermed er en milepæl nået for LMO, der nu tilbyder byggerådgivning ud fra alle tre store lokationer, herunder Viborg, Søften og endeligt Horsens.

Og det glæder Christian Schädler, der er en af de tre nye rådgivere i LMO, og som bliver chef for de tre byggeafdelinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der bliver nu udvidet med en byggeafdeling hos LMO i Horsens, og det giver det jo en nærhed over for de midt- og sønderjyske kunder. Den er jeg overbevist om, de vil sætte pris på og gøre brug af, siger Christian Schädler, der selv begrunder sit skifte med et ønske om at have faglige kolleger.

- Først og fremmest har jeg vægtet at kunne få sparring fra ligesindede kolleger omkring faglige spørgsmål. Det var svært at finde en lokal forankret virksomhed i det sønderjyske, hvor det var muligt. Derudover får jeg nu også mulighed for at trække på en stærk viden, som spænder vidt og bredt inden for både husdyr, byg og miljø i LMO-regi. Derfor glæder jeg mig også til at løfte fremtidige byggeopgaver med de mange kyndige rådgivere, siger Christian Schädler.