På Grilleriet på Østerbro i København trækkes Dansk Fødevare Forums kvalitets- og innovationspris Den Dybe Tallerken hjem af Rokkedahl fra Nibe - kyllingeproducenten der garanterer 100 procent rent kød og 100 procent god smag

Den fornemme pris uddeles for 19. gang af Dansk Fødevare Forums dommerkomite på årsmødet den 2. maj i København. Prisen bliver overrakt af Claus Meyer.

Rokkedahl er en familieejet kyllingeproducent som gennem 60 år har opdrættet kyllinger med fokus på dyrevelfærd og høj kødkvalitet. Deres vision om at være verdens førende bæredygtige kyllingeproducent, som sætter standarden med innovation og dyrevelfærd, betyder at de har gjort sig særligt bemærket inden for dansk fødevareerhverv. I opdrættet med kyllinger stræber Rokkedahl efter, at dyrevelfærd går hånd i hånd med omtanke for miljø og klima.

De er i dag den kyllingeproducent i Danmark, der har mest fokus på dyrevelfærd og kvalitet i hele værdikæden frem til forbrugerne, og bruger desuden en slagtemetode som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

- Jeg er meget beæret over at modtage prisen - og stolt over at få et skulderklap for det jeg kæmper for hver dag. Dyrevelfærd og kødkvalitet bør gå hånd i hånd - og jeg er glad for at flere er enige i dette , lyder det fra ejeren Mark Rokkedahl.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

-Den Dybe Tallerken er et kæmpe skulderklap og en stor anerkendelse fra kollegerne i branchen, som skal bidrage til at inspirere og pege på nye udviklingsmuligheder, udtaler Mette Jasper Gammicchia, formand for bestyrelsen for Dansk Fødevare Forum og afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer.