Gitte Tvilling er ansat som direktør for Landbrugslotteriet. Hun afløser Heidi Alsing, som har siddet på posten i syv år.

1. juni tiltræder 48-årige Gitte Tvilling stillingen som direktør for Landbrugslotteriet. Den nye direktør vil have fokus på at videreudvikle brandet og udnytte nye digitale muligheder.

Gitte Tvilling kommer fra en stilling som Head of Marketing Management i Tivoli, og før det som marketing-, brandmanager og teamleder i Danske Spil fra 2009-2014.

Hun har ligeledes været strategisk planner og brand- og accountmanager hos reklamebureauerne Par No 1, Young and Rubicam og TBWA og kommer dermed med solid erfaring fra nogle af de mest anerkendte reklamebureauer.

Gittes stærke kommercielle og strategiske marketingprofil med fokus på nye digitale muligheder var således særlig attraktiv i et ellers stærkt ansøgerfelt ? og netop nye digitale muligheder er øverst på dagsordenen hos den nye direktør.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Landbrugslotteriet er en sund virksomhed med et solidt fundament - men med et stort potentiale for vækst ved udvikling af brand, produkt og kanaler med fokus på kundeoplevelsen og i en digital kontekst, der skal sikre Landbrugslotteriets en konkurrencedygtig position også på længere sigt, siger Gitte Tvilling.

Traditionsrige spil

- Det er med stor glæde, at jeg tager imod denne spændende udfordring som ny direktør for Landbrugslotteriet, og jeg ser frem til muligheden for at udvikle og implementere virksomhedens fremtidige strategi med respekt for den gamle historie og de troværdige værdier, siger Gitte Tvilling.

Gitte Tvilling er Cand.merc. i økonomisk markedsføring og en MBA fra Henley Business School og bor på Nørrebro med hendes mand Jesper og 2 piger på 11 og 15 år.

Landbrugslotteriet er en selvejende institution, der fik sin første bevilling til at lave lotteri tilbage i 1907. Landbrugslotteriet ledes af en bestyrelse med repræsentanter for landbruget, Justitsministeriet og Fødevareministeriet. 62 procent af indsatsen betales tilbage til spillerne, mens overskuddet går til almennyttige formål såsom socialt udsatte, aktiviteter i landdistrikterne, mindre og mellemstore familielandbrug, børne- og ungeaktiviteter samt øremærkede projekter gennem Landbrug & Fødevarer.

Landbrugslotteriet har netop fået sin syvende bevilling gældende for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2029.